Startsida / Inlägg

Konstig bild

av Amanda Schulman

Jag såg nu vilken konstig bild jag la upp till mitt halvpoetiska inlägg. Om ni undrar över mina armar så är bara den ena min. Den andra är Charlies. Och jag missade totalt att det rann lite kräks ur Frances mun. Jag som tyckte att bilden var fin, nu ser jag på den helt annorlunda.

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB