Startsida / Inlägg

Rolig julklapp?

av Amanda Schulman

Hannah skrev det så bra så jag kopierar hennes text!

Hallå alla julklappssugna! Man kan ju ge bort en prenumeration av vår tidning till någon man håller kär i julklapp och då tänkte vi att vi kan hjälpa till och göra julklappen riktigt härlig. Så här. Om du gillar den här grejen klickar du på vår prenumerationsknapp till höger på sajen. När man har beställt får man en bekräftelse med ett pren-nummer. Ta det och skicka ett mail till mikaela@perfectdaymedia.se märk mailet ”Julklapp”. Skriv vem du vill ge julklappen så skriver vi ett härligt julkort där vi önskar God Jul och något annat peppande. Du får gärna skriva varför du vill ge just den här personen en julklapp så kan vi skriva något riktigt personligt. Glöm inte heller att skriva din adress så att du får kortet hemskickat till dig som du sen i din tur kan ge bort på julafton.

Det här gäller till fredag klockan 17.00 så att vi hinner skriva korten och skicka i väg dem så att de kommer fram före jul.

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB