Startsida / Inlägg

Jag är lite dum i huvudet

av Amanda Schulman

Jag läser på Klara Svenssons blogg att hon känner sig lite dum nu när hon ammar. Jag kan verkligen hålla med. Min hjärna tar bara in kanske femtio procent av vad den brukar. Och jag är otroligt glömsk. Jag gick ner i affären för att köpa tandkräm. Glömde bort vad jag skulle köpa och tog lite andra saker. Kom på det igen och begav mig på hyllan där tandkräm står. Fick syn på hushållspapper, glömde igen, betalade och kom hem utan tandkräm.

Förutom glömskan så är det ganska skönt att vara lite dummare. Genierna mår ju sämst av oss alla, är det inte så?

Men för att vara så här dum som jag är nu har jag andra superkrafter som är helt otroliga. Till exempel så kan jag höra Frances grymta till från sovrummet med stängd dörr även om vi har på tvn på hög volym. Det ni!

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB