Startsida / Inlägg

Min beslutsångest

av Amanda Schulman

Jag tror inte att det finns någon i världen som har en sån beslutsångest som jag. Den är inte klok. I söndags ringde Hannah mig och frågade vad jag gjorde. Hon blev chockad när hon hörde att jag stod och valde matta till vardagsrummet. Igen, frågade hon! Och jag håller med henne om att jag gör just det väldigt ofta, det är bara det att jag aldrig köper någon för att kan helt enkelt inte bestämma mig. Färg, material, storlek. För många frågor för en sån som jag. Om jag bestämmer mig för det ena så blir jag osäker på det andra.

Jag kan fastna vid muslihyllan på Ica eller vid alla tulpaner i blomaffären. Väldigt ofta kommer jag hem utan. Finns det något bot för detta störda beteende? Och vad kommer det ifrån? Jag vill bli fri! Hjälp!

Skärmavbild 2013-02-27 kl. 20.52.38
 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB