Startsida / Inlägg

Dilba fast i pokerträsket?

av Anna Dabrowski

Det börjar bra, ingen tvekan om det då många har hört av sig idag, sagt grattis och önskat mig lycka till Glad

Nu sitter jag i köket och funderar på att inte lägga mig for sleep i natt, planet går om några timmar. Ken och jag kom precis hem från Golden Hits, folk tror att det är ett loserställe för folk som var för fulla för att komma med båten till Finland med det är fel, helt fel.

En måndag på Golden tillhör eliten. I alla fall för Mello-älskare. Aftonbladets Schlagerbloggare Thorbjörn Ek, Johan Becker, Karl Martindahl, Idol-Daniel, Warner Musics Mattias Wachtmeister och jag var några som i vanlig ordning njöt av showen som gruppen Schlagerfeber bjöd på. Och nu snackar jag inte schlagerfeber för att det råder schlagerfeber runt om i landet utan jag snackar om världens bästa showare. Gruppens medlemmar med bland annat Christer Björkmans man Martin Kagemark i spetsen har stått för dans och kör i Mello genom åren.

Ken och jag såg reprisen av Melodifestivalen igår, Ken har vunnit 1 miljon kronor på Mello genom åren så ni försår nog att hans gehör heter duga. Ken och jag kom fram till att vi tyckte lite synd om Dilba, hennes bidrag var rätt bra men vart var Dilba? Hennes sång i låten är så dränkt i körer så man undrar om Dilba ens är med och sjunger? Playback på alla i ärets Mello verkar rätt troligt efter lördagens sändning…

Ken sa att det är synd om Dilba som kom sist då han tycker att det är bra att hon försöker sig på en sångkarriär igen istället för att sitta i pokerträsket på Casino Cosmopol.

20110207128.jpg

Jag tycker att Martin Kagemark är fin i sin snebena men han skyllde den på en roll på Operan i Malmö.

20110207124.jpg

Tobbe Ek är inte made for love…så jag misstänker att han är öppen för sexuella tjänster mot betalning Flört

20110208141.jpg

Världens gulligaste Annelie Rydé är inte bara hemligt förälskad i mig Flört utan hon var även kvällens hemliga gäst.

20110207138.jpg

Helt plötsligt klädde Schlagerfeber om till sparkdräkter, påstod att jag hade gömt undan fiolen när de körde ”Fairytale”(det hade jag hihihi) och sedan körde de värsta grymma Schlagermedelyt efter att jag hade fått Golden att vråla ”En gång till!” Vi älskar varandra – Jag och Schlagerfeber.

Vi ses i Spanien!

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB