Startsida / Inlägg

”Vilse i Vegas” skrudar om till Pokerblogg!

av Anna Dabrowski

I morgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Dags att lämna kalla Svedala och åka till Spanien. Mitt ”nya” liv kommer att handla om poker då jag ska jobba med poker och spela en del poker. Medan vissa har legat på soffan och kliat sig i naveln Flört så har jag hängt med amerikanska pokerproffs som har lärt mig ett och annat tricks; vilket ledde till att Ken som är rädd för att jag ska bli bättre än han(stor risk) drog fram några tips ut skjortarmen. För er som inte vet så är Ken så bra på poker så att det är inte normalt och få förunnat.

World Poker Tour Boot Camp kostar 3000 dollar för två dagar och dit har jag fått hänga med och lyssna och lära mig gratis Skrattande. Så ja ni fattar säkert att jag börjar bli rätt duktig. Jag är i dagsläget duktigast på No Limit Holdem turneringar men jag spelar även en del cash game i pokerrummet på Bellagio i Las Vegas. Jag har spelat mot proffs och vunnit Glad

Tomtarna jag möter tror alltid att jag är en korkad brud från Svedala hahaha. Så jag brukar inte prata så mycket vid pokerbordet(pallar inte med nollor som tror att de är masters) vilket är rätt unikt för att vara jag då jag pratar hela tiden annars. Vilket blir kul ibland som t.ex. en gång när jag satt och spelade No Limit i pokerrummet på Caesars Palace i somras:

Dealern satt och skröt om att han hade varit dealer vid ett bord där Joe Hachem satt och spelade, jag sa ingenting utan tänkte bara att honom känner ju jag hihihi det var ju han som Ken slog i Heads Up i Monte Carlo hihihi… Dealern skvallrade på om den ena och den andra och jag bara satt och lyssnade och fnissade för mig själv. Jag kunde ha sagt, ”Det där stämmer inte. Det där är inte sant”. Men jag kände att jag inte ville förstöra hans tillfälliga stjärnglans.

Efter en timma sa dealern, ”Ja det är en fråga som ingen kan svara på…det vore som att fråga vem äger Full Tilt? Jag menar det vet väl ingen?”. Då kunde jag inte hålla mig längre och sa, ”Jag vet!”. Det blev helt tyst och allas ansikten vände sig mot mig och dealern frågade, ”Vet du?” ”Japp!” svarade jag. ”Hur vet du det?”, frågade dealern. ”Det har min kompis Clonie Gowen berättat för mig.” Det blev helt tyst.

Så ja från och med nu är min blogg ”Vilse i Vegas” en Pokerblogg på aftonbladet.se. Jag kommer att fortsätta att skriva en del om mitt och Kens liv såklart…men nu kommer det att bli en hel del poker också.

Jag ser fram mot detta nya äventyr och hoppas på att kunna roa er med lite backstage skvaller från pokervärlden och annat skoj. Nu blir det först Spanien i några veckor och sedan väntar Las Vegas och Wynn Classic Open.

anna_dabrowski_mw.jpg
  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB