Landslagsspelarna levererar

av maliwah

Elisabeth Egnell (19 poäng), Malin Aasa (16 poäng) och Frida Aili (18 poäng) ledde Norrköping Dolphins till seger i seriefinalen mot Udominate, 69-59. Umeålaget slarvade mycket i inledningen och hamnade i ett underläge som de aldrig var speciellt nära att hämta upp.
Dagens match är bara ytterligare ett kvitto på att Dolphins står kvar som klar guldfavorit.

Även på herrsidan ser det bra ut. Norrköping knockade slagpåsen Nässjö som åkte på tionde raka förlusten efter 90-59. Jumbon hängde med i en period, sedan var det tack och hej och god natt.
– Efter första perioden fanns bara ett lag på banan. Det är tungt att stå vid sidan i slutet av matchen och vänta ut slutsignalen, säger coachen Stegan Timbus.
Dolphins knappar därmed in på Borås och Södertälje i toppen.