Startsida / Inlägg

”Downton Abbey”-stjärnan driver med sig själv

av Stefan Hedmark

Lady Mary i ”Downton Abbey” är knappast känd som en av seriens roligaste rollfigurer. Muntrare blev det inte när hennes älskade gick och dog i tredje säsongen. Men Michelle Dockery, som spelar henne, har ett större sinne för humor. I ett färskt klipp på Funny or Die driver hon med lady Mary – och Michael Chiklis dyker upp som hårdhudad snut. Påminner väldigt mycket om Vic Mackey från ”The shield”…

Om trailerrösten låter bekant är det för att det är Jon Hamm.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB