Startsida / Inlägg

”Seinfelds” hak får egen dokumentär

av Stefan Hedmark

Vänner av New York och ”Seinfeld”, hör upp. Senare i år kommer en dokumentär om Tom’s Restaurant, det berömda Manhattan-haket där Jerry, George, Elaine och Kramer brukade samlas. Filmen utgår från restaurangens stamkunder som är en färgstark samling typer. Ta en titt här nere för en fem minuter lång trailer.

Exakt när ”Tom’s restaurant: A documentary about everything” kommer är oklart. IMDb listar datumet 22 oktober, men projektet verkar vara så lågbudget att det inte är säkert om filmen får premiär utanför New York. Kanske blir det en vända bland filmfestivalerna? Kanske köper någon kanal som HBO filmen? Vi får se.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB