Startsida / Inlägg

Affleck & Damon grälar om sina karriärer

av Stefan Hedmark

Vem är den största stjärnan – Ben Affleck eller Matt Damon? Därom kan man sannerligen tvista. Och det är precis vad de gamla vännerna gör i nedanstående klipp, inspelat inför en tävling på nätet där man kan vinna en kväll i Hollywood med dem… så länge man är med och skänker pengar till två utvalda välgörenhetsprojekt.

Kul, gnabbigt klipp. Men vem ÄR störst av dem numera? Visst har Damon nått större framgångar som skådespelare. Men Afflecks regikarriär har ju imponerat de senaste åren. Hans producent-Oscar för ”Argo” väger riktigt tungt. Sedan tidigare har duon varsin Oscar för manuset till ”Will Hunting” (1997).

Damon är aktuell härnäst i Terry Gilliams ”The zero theorem” och Christopher Nolans ”Interstellar”. Afflecks syns i höst i David Finchers ”Gone girl”. Hur det går för honom som Batman får vi se om några år…

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB