Startsida / Inlägg

Flickan som lekte med Jack Bauer

av Stefan Hedmark

Under helgens Super Bowl kom så de första smygtittarna på ”24: Live another day”, uppföljaren till tv-serien ”24” som i sitt nya format har fått en 007-doftande undertitel – och dessutom utspelas delvis i London. Något som är uppenbart i trailern.

Terrorister av något slag har ställt till med kaos och det är upp till Jack Bauer (Kiefer Sutherland) att städa upp. Ser onekligen spännande ut. Men mina blickar landar främst på Mary Lynn Rajskub. Bytt stil har hon definitivt gjort. Med tanke på att Chloe ska spela en whistleblower som lever på flykt tycks filmteamet ha velat skapa Lisbeth Salander-vibbar. Frågan är dessutom om Chloe ska få chans att bli en lika självständig figur som Salander… eller bara måste räddas av Jack, som i klippet här nere.

Premiär för ”24: Live another day”: 5 maj i USA.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB