Startsida / Inlägg

Storfilm med magplaskvarning

av Stefan Hedmark

En ny poster för storfilmen ”Noah” har anlänt. Gud är ju het numera, vilket miniserien ”The Bible” bevisade förra året med sina väldiga tittarsiffror. Nästa år kommer uppföljaren ”A.D.” som inte helt oväntat handlar om tiden efter Jesu korsfästelse. Men redan nu får vi alltså berättelsen om Noaks ark, gjort på fläskigaste Hollywoodvis, med Russell Crowe på sitt mest ”Gladiator”-pompösa humör i huvudrollen och Anthony Hopkins i en mindre roll, redo att plocka ännu en fet lönecheck för minimalt arbete efter sin insats i senaste ”Thor”.

Om det inte vore för att det är Darren Aronofsky, vanligtvis en regissör med visioner, som har gjort spektaklet så kunde man avfärda ”Noah” med detsamma. Men vi får väl se vad det blir av det hela. Varken postern eller trailern visar än så länge något som ser genuint spännande ut.

1507980_10152162682057708_2089973957_n

Svensk biopremiär blir det den 4 april.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB