Startsida / Inlägg

Flugor, blod och Norman Bates

av Stefan Hedmark

”Bates motel”, vars första säsong visades på SVT förra året, kommer snart tillbaka i USA för en andra säsong. Nedanstående är den senaste trailern och den skvallrar om att Norman Bates (Freddie Highmore) inte mår särskilt bra efter dramatiken i säsongsavslutningen. Fokus kommer att fortsätta ligga på Normans resa mot fördärvet, och det blir spännande att se.

Vad som kanske däremot känns mindre intressant är en subplot som fortsätter i nästa säsong – knarkverksamheten som Normans bror är inblandad i. Den känns mest som en påklistrad actionidé för att variera klaustrofobin i relationen mellan Norman och Norma (Vera Farmiga).

Premiär i USA för nya säsongen av ”Bates motel” blir det den 3 mars.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB