Startsida / Inlägg

Hårda bud med Denzel

av Stefan Hedmark

Första trailern till ”The equalizer” dök upp häromdagen. Filmen återförenar Denzel Washington och regissören Antoine Fuqua som gjorde ”Training day” ihop, och den följer i samma hårdkokta spår. Om än lite mindre fullblodsvansinnigt patriotisk som Fuquas senaste rulle, ”Olympus has fallen”. Vi vet nog vad vi får med ”The equalizer”, om man ska döma efter trailern. Men förhoppningsvis kan Chloë Grace Moretz bidra med något extra i den kvinnliga huvudrollen.

Filmen beräknas få svensk biopremiär den 26 september.

Filmen är även ännu en filmatisering av en gammal tv-serie, ”The equalizer” (1985-1989). Svenska tittare känner kanske bättre igen den under titeln ”McCall”. TV3 brukade visa den mitt i natten för kanske tio år sedan. I huvudrollen fanns en bister Edward Woodward och musiktemat (som kan höras i klippet nedanför) skrevs av Stewart Copeland från The Police.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB