Startsida / Inlägg

’Family guy’-Stewie sågar ’A million ways…’

av Stefan Hedmark

Häromdagen hälsade ”Family guy”-skaparen Seth MacFarlane på hos Peter Travers, som recenserar filmer för Rolling Stone och ABC. I klippet nedanför ber Travers MacFarlane såga sin bioaktuella ”A million ways to die in the west” – med Stewie Griffins röst:

Jo, ”Family guy”-Stewie har faktiskt en poäng när han säger att det är mycket ”vind” i filmen – den pågår ju alldeles för länge och eftersom det inte finns nog med handling för en så pass lång komedi spårar den ur med lite drogfantasier och annat jox sista halvtimmen.

Blir det en hit? Nja. Box Office Mojo rapporterar att även om MacFarlanes regidebut ”Ted” var en stor framgång 2012 räknar man inte med att den här västernkomedin kommer att bli lika älskad. Dels säljer inte västernfilmer lika bra utanför USA, dels tror man att MacFarlanes ofta kritiserade insats som gubbgrabbig Oscarvärd förra året har skadat honom.

Samtidigt är ju ”Family guy” fortfarande hett. Vi vill nog helst vill höra MacFarlane, inte se honom.

Jens Peterson recenserade ”A million ways to die in the west” i fredags.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB