Startsida / Inlägg

Första trailern för Clintans Irakkrigs-film

av Stefan Hedmark

Clint Eastwood må vara en bra bit över 80, men han håller farten uppe. Tidigare i år levererade han musikalen ”Jersey boys” och nu är det dags för ännu en verklighetsbaserad historia – ”American sniper”. Den handlar om Chris Kyle, en av amerikanska militärens skickligaste krypskyttar genom tiderna, som röjde undan mål efter mål under Irakkriget men till sist absurt nog föll offer på hemmaplan. Bradley Cooper gör huvudrollen och det är full fokus på hans obehagliga arbete i denna första trailer.

Svensk biopremiär beräknas enligt IMDb till den 16 januari.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB