Startsida / Inlägg

James Franco som Batman

av Stefan Hedmark

James Franco är alltid all over the place. Förutom att han på sista tiden filmat med Wim Wenders och Werner Herzog spelade han även teater på Broadway i våras och hamnade i bråk med New York Times teaterkritiker Ben Brantley som han kallade ”little bitch”. Det tweetet såg han till att radera illa kvickt.

Nu är han även aktuell i en webbserie, ”Making a scene”, skapad av AOL där han och ett gäng kollegor svänger ihop mashups av berömda filmer – och det är tittarna (samt ett stort hjul med alternativ som de snurrar på) som bestämmer förutsättningarna.

Resultatet är vilt ojämnt. I en intervju med Variety hävdar Franco att meningen med serien var att det skulle vara en ren kreativ utmaning – men inte att det skulle bli så pass mycket humor som det har blivit. När man ser ovanstående klipp, en blandning av alla ”Batman”-filmer och ”Beetlejuice”, är det dock svårt att tro Franco. Här har man spårat ur rejält, och det är rätt kul.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB