Startsida / Inlägg

Kul Clooney på Comic-Con

av Stefan Hedmark

I går började Comic-Con i New York och det mest omtalade evenemanget var panelen för ”Tomorrowland”, Brad Birds nya sci-fi-film. Regissören, som tidigare gjort mästerliga animerade filmer för Pixar samt senaste ”Mission: Impossible”, bjöd på en tjusig teasertrailer (längst ner) som visserligen inte ger många detaljer men väcker nyfikenhet. Filmen är skriven av Bird och Damon Lindelof (”Lost”, ”The leftovers”) och i huvudrollerna ser vi bland andra George Clooney, Hugh Laurie och Britt Robertson (”Under the dome”).

Apropå Clooney. Han gjorde ett överraskande inhopp i panelen precis när Laurie satt och snackade skit om honom… Det kan ni se i klippet längst upp, samt en del andra Clooney-höjdpunkter från panelsnacket, bland annat skämtande om att han avbröt smekmånaden för det här.

”Tomorrowland” beräknas få svensk biopremiär den 22 maj.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB