Startsida / Inlägg

Robin Williams lever – på bio

av Stefan Hedmark

Saknar du Robin Williams? Han må ha lämnat jordelivet, men han har ändå en rad filmer gjorda som kommer att släppas framöver. En av dem är komedin ”A merry friggin’ Christmas” som beräknas få amerikansk biopremiär i november. Men efter en titt på första trailern känns det svårt att vara optimistisk. Det verkar vara en komedi som satsar på en mörkare ton, vilket ju kan fungera alldeles strålande… men då får det nog vara roligare än vad det är i den här trailern.

Barnet inom en hoppas väl på att en annan Williams-film som släpps den 6 februari i Sverige, ”Natt på museet: Gravkammarens hemlighet”, funkar bättre. Det blir tredje gången som komikern spelar gamle presidenten Teddy Roosevelt i den filmserien.

Alejandro González Iñárritu American horror story Angelina Jolie Birdman Breaking bad Golden Globes Harrison Ford House of cards Ian McKellen Kevin Spacey Lego-filmen Liam Neeson Matthew McConaughey Meryl Streep Michael Keaton Oscars Simpsons Star wars Stellan Skarsgård Tom Hanks
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB