Startsida / Inlägg

Honung är bättre på allt

av biodlaren .

Honung har ett lägre GI, innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter, och smakar mer än socker. Honung är därför alltid ett bättre alternativ till socker. Dessutom har honung antiseptiska egenskaper och används vid sårbehandling.

Jepp, precis så står det på en sajt om diverse naturliga kosttillskott. Dessutom står det att honungsdagg, dvs det kletiga på bladen (på ren svenska bladluskiss), innehåller fler antioxidanter än honung.

Jag tänker nog hålla mig till honung ändå.

Gör livet trevligare – ge bort en burk lokalt producerad honung till nån snorig stackare!

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB