Startsida / Inlägg

Seriestart: Liza Marklund

av Cecilia Gustavsson

På söndag kör vi igång en ny sommarserie på Aftonbladets boksidor. Eftersom många gillar att läsa deckare i hängmattan har vi samlat fem av våra mest intressanta deckarförfattare. De berättar mycket om miljöerna i sina böcker. Med det temat blir det också en hel del fina semestertips.

Först ut är Liza Marklund, som pratar om sin bokhjältinna Annika Bengtzons Stockholm. När jag träffade henne hade hon inte gjort någon intervju sedan debatten om ”Gömda”, och hon hade lagt det bakom sig. Men poängterade verkligen att den inte är en faktabok…

(F)-23MARKLUND-2.jpg

 

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktörer: Matilda Andersson, Fredrik Palmqvist och Elvira Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB