Startsida / Inlägg

Vad ska ni läsa i sommar?

av Cecilia Gustavsson

Eftersom jag bara hinner läsa böcker som är viktiga för mig i jobbet blir det en del jag inte hinner med, tyvärr. Så i sommar ska jag läsa Augustprisvinnaren P O Enquists självbiografiska ”Ett annat liv”. Och så är jag nyfiken på fotografen Sanna Sjöswärds ”MIn mamma är en persisk prinsessa”, som också är självbiografisk. Den handlar om hur hon som adopterad från Iran söker upp sina rötter. Läs gärna en intervju med henne här.

Jag gillar temat ursprung, och vad som formar en till den man är.

Har någon annan några bra boktips? Vad ska ni läsa i sommar?

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB