Startsida / Inlägg

Flams och feminism

av Cecilia Gustavsson

På förmiddagen satt jag och läste ut Sofi Oksanens hemska – och väldigt bra – roman ”Utrensning”, som för övrigt fick en fin recension på Kulturen i dag. Det är litterär feminism som gör ont, om hur kvinnor i krig och fred utnyttjas och görs illa. Ilskan fylldes på av att läsa mer om idiot-polischefen som misstänks för våldtäkt.

Men vips satt jag på en lyxig lunch, där vi firade av min kära chef Lena och kollega Anna, som ska vidare till andra tjänster här på Bladet. Det blev väldigt uppsluppet, för att inte säga stundtals hysteriskt, med vilda diskussioner om att åka i rullande bollar. Extremt skoj, och vi drack inte ens vin.

Här är jag och Wendelaredaktionen (Helena och Lena där bak, Lina, Anna och jag längst fram):

7d9dbe3db6249d12.jpeg

 

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Stefan Sköld, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB