Startsida / Inlägg

Kan ni slänga böcker?

av Cecilia Gustavsson

Jag håller på och packar inför en flytt, och OJ vad tomt det blir när alla böcker är nedlagda i lådor. Jag har försökt göra mig av med en del när jag ändå rensar allt annat, men det är inte lätt. Ofta åker de tillbaka till flyttlådorna igen…

Jag ger till Myrorna, de få jag kan vara utan. Slänga böcker är omoraliskt – eller vad tycker ni?

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB