Startsida / Inlägg

Vilka böcker älskade ni när ni var unga?

av Cecilia Gustavsson

Jag skrev nyligen på boksidorna om Pocketförlaget, som satsar på speciella ungdomspocket. De har nu släppt åtta stycken, bland annat en av Johanna Nilsson. Bra idé! Unga behöver verkligen få tag i billiga böcker.

I tonåren grottade jag ner mig en del i rätt så kass böcker, ren litterärt, som serien om franska Angelique (en underskön, äventyrlig och klyftig kvinna som klarade precis ALLT) men också välskrivna romaner, som ”De levande” av Ayn Rand och ”Samtal med vampyren” av Anne Rice.

Vad läste ni mest när ni var yngre?

 

 

 

augustpriset bob hansson bok bokmässan boktips böcker deckare intervju john ajvide lindqvist mattias ronge nobelpriset paul auster pocket pocketböcker pockettips recensioner roman romaner stieg larsson tips
 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Fred Balke, Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB