Startsida / Inlägg

Båtkaos i Regent’s Canal

av Petter Larsson, London

En stor favorit från den gångna helgen var helt klart Kanalivalen, där hundratals gummibåtar trängdes i Regent’s Canal som även kantades av musik och fest. Evenemanget hade tidigare ställts in eftersom arrangörerna inte lyckats få någon licens man tydligen behöver för att ockupera kanalen en lördag. Men i östra London betyder ”inställt” bara att det blir mer attraktivt att klä på sig sjömanskostymen, ta med en flaska rom och sjösätta sin båt, så när jag kom ner till Broadway Market på kvällen var det som att traska in i ett flytande lundensiskt valborgsfirande. Sjöslaget ska ha varit större än förra året och sker förhoppningsvis snart igen. Då ska vi ha vår egen båt.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB