Startsida / Inlägg

Restaurangveckan är i full gång

av Lotta Zachrisson, New York

Det var länge sedan New Yorks restaurangvecka pågick enbart 7 dagar. Nu för tiden är det 3-4 veckor (fram till 16 augusti) som trerätters luncher och middagar kan avnjutas för en betydligt rabatterad summa. Lunch går på $25 och middag på $38 på alla deltagande restauranger. Skatt och dricks tillkommer så klart som vanligt i USA.

Den mest kända restaurangen som finns med på listan är nog innovativa sushistället Nobu i TriBeCa. Passa på att prova det! Marcus Samuelssons populära Red Rooster där comfort food och svenska köttbullar blandas är ett annat ställe värt tunnelbaneturen till Harlem. Kolla in listan på NYC Go för fler förslag och möjligheten att boka bord.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB