Startsida / Inlägg

Back on track

av Anders Nilsson

Som en liten julklapp, eller tidig nyårssmäll, kan jag avslöja att bloggen är tillbaka. Adressen är ny, men inläggen kommer att hålla samma stil som tidigare.

***

Det har hänt en del sen mitt senaste inlägg. En hel del till och med. Antonia Göransson har ritat på för tre nya år i tyska Potsdam, Sara Larsson har förlängt med Kif Örebro, Pia Sundhage har tagit ut truppen till landslagslägret i januari och Maja Krantz har bestämt sig för ytterligare ett halvår i Linköping bland mycket annat.

Dessutom fajtas Vittsjö och Kif Örebro om förra Kristianstadsspelaren Elin Nielsens namnteckning och två AIK-spelare har varit i Norrland för att prata framtid. Den ena av de två är Malin Diaz, den andra är Elin Borg.

Men det stoppar inte där. Ytterligare ett par AIK-spelare kan var på väg bort från klubben. Båda två är unga talanger med bra utvecklingspotential. Var de hamnar återstår att se, men jag har mina aningar.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB