Bästa födelsedagen!

.
.

TUSEN TACK ALLA HÄRLIGA, FÖR MIG KÄNDA OCH OKÄNDA MÄNNISKOR, SOM GRATULERAT MIG PÅ MIN FÖDELSEDAG!
Ni är så goa och har lämnat så fina kommentarer!
Massor med kramar till Er!
Födelsedagen ”firades” på (om man får kosta på sig att vara lite djup) bästa möjliga sätt med att faktiskt välkomna ännu en liten jubilar till världen den 25 maj! En fin och välskapt liten kille tittade ut ur sin mammas mage nästan på timmen 38 år efter att jag föddes på samma sjukhus! Så fantastiskt att få vara med om det!
Tänk att för 38 år sedan var det jag som kom ut naken, blåaktig, kladdig och alldeles alldeles ljuvlig! Nu stod jag där i min blå arbetsdräkt och pappersmössa med tårarna trillandes nedför kinderna!
Bild från Wikipedian
 
Att söva och ta hand om mammor med ”spinal” som skall ”snittas”, ingår i mina arbetsuppgifter som narkossjuksköterska, men jag har inte jobbat så länge som det, så jag gråter fortfarande varje gång den lille krabaten kommer ut i vida världen! Det är så fantastiskt och på något sätt blev det ännu mer laddat när det var på min egen födelsedag!
Tack söta syster Marina för att jag fick följa med dig och bebben in i ”bebisrummet” där den första kollen av den nyfödda äger rum!  
Har hoppat in och arbetat två dagar och är helt slut, jösses hur skall det bli när ”allvaret” börjar i januari???
Kramar från moi!
.

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma