Mitt allra första bröllop

Heeej på er, måste bara kika in här och berätta att jag är fullständigt slut,
och glad och lycklig, och speedad och uttömd på något märkligt sätt.
För fem timmar sedan kom jag hem och stöp i säng efter att ha fotat mitt allra första bröllop. Så helt galet och vansinnigt kul det var, och vad nöjd jag känner mig med bilderna (tack och lov). De blev faktisk många fina bilder, och jag kan meddela att jag nu har ett mastodontjobb
 framför mig med att gå igenom typ 1139 bilder…
 
Jag är bara sååå ivrig att få visa er ett gäng bilder, men får hejda mig till allt är klart och det vackra brudparet har fått se dem. Men en liten liten bild bjuder jag på i alla fall!
Nu skall en glad men urlakad bloggerska krypa upp i M:s stora famn och bara slappa.
Kram Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma