DRÖMGARDEROBEN

 

 

Alltså, drömmer inte alla vi tjejer om att ha en stor härlig garderob med kristallkrona i taket, fluffig heltäckningsmatta på golvet och ett fantastiskt hyllsystem för alla våra vackra kläder och skor? Jag gör det i alla fall!

 

I anslutning till vårt sovrum finns denna stora garderob, gissar på kanske 10-11 kvm. Massiv låd och skåpinredning från någonstans kring 50-talet tar upp största delen av utrymmet.

 

 

IMG_4119-horz

 

 

Onödigt trångt i det relativt stora utrymmet tyckte jag och lånade en kofot och en yxa av snickarna som jobbade på nedervåningen.

 

 

cats

 

 

Lite hårt arbete senare, har jag slitit ut en vägg som delade rummet i två mindre rum, 1/3 av lådsystemet och ett antal garderobsdörrar. Nu börjar det likna något!

 

 

IMG_4144

 

 

Ok, liiite sugen är jag allt på vit marmor som bordsskiva. Hum, inte heeelt säker på att jag kan sälja in idén hos Mr M bara… Nya knoppar skall det bli i alla fall, blanka fina, och en kristallkrona förstås, och vit fluffig heltäckningsmatta. En tjusig spegel måste jag också ha och fina askar och krokar.

 

Imorgon skall jag fortsätta med projekt drömgarderob och jag gör allt själv, känns faktiskt lite roligare så!

 

Kram

 

Helena

 

 

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma