SOMMARENS PLANER

 

 

Halloj!

 

Fredag, soliga fredag, men någon vårkänsla infinner sig inte… Lika bra att se det som en fantastiskt vacker vinterdag istället! Heller ingen idé att hänga runt i en kall vårjacka och förbanna kylan, bättre att klä sig varmt och mysa istället.

 

Ok, nu har jag verkligen försökt att övertala mig själv, och er, att se saker och ting från den ljusa sidan, men… Det går väl sådär. Jag längtar i alla fall efter värme, takdropp, fågelkvitter och sprickande knoppar. Eller varför inte längta efter sommarsemestern på en gång. Sommar, sol, varma bad och slappa dagar.

 

 

_DSC3137b

 

Lillan kommer upp ur badet vid förra sommarens resa till Kreta.

 

 

Vi kikar för närvarande på en ”himla trevlig resa” till sommaren. Det blir en kombinationstripp med ett stopp i en storstad och sedan vidare till soldränkta beacher med vajande palmer…

 

Ha en riktigt fin fredag alla!

 

KRAM

 

HELENA

 

 

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma