STORASYSTERS RUM

 

Halloj!

Hur har ni det såhär på upploppet just innan semestern? Själv har jag växlat ned en smula då alla (nästan) pågående projekt nu är klara och levererade. Ett par saker kvar som jag kommer att pula med under veckan.

Vi har inte gjort sådär vansinnigt mycket åt inredningen här hemma sedan vi flyttade hit. Vi hade köpt lite nya saker innan vi flyttade in som vi är så nöjda med, men sedan hade vi en massa planer på annat som vi tänkte ta tag i bara vi var på plats. Som bekant kom en del tråkigheter emellan så planerna stannade just vid planer. Det fanns helt enkelt varken tid eller ork till att fundera på inredningen, det gällde liksom mest att hålla näsan ovan vattenytan om ni förstår vad jag menar.

Men, men, peppar peppar ta i trä, nu har det vänt och vi är på banan igen med våra inköp och planer. Vi väntar på leverans av stolarna vi beställt till köket, lampan till Tildas rum och så har vi precis köpt en soffa till fjällen. En riktig liten snygging blev det men den får ni se sedan!

I helgen tog vi en tur till Ikea och där blev det ett skrivbord till Lillans rum. Jag har gjort lite före och efter bilder som ni skall få se imorgon kanske. Idag tänkte jag visa Lillans systers rum. Eller halva faktiskt, rummet är verkligen inte klart, det är det inget rum som är, men ni ville ju se ändå…

_DSC8865

Lampan är vår gamla vardagsrumslampa från Udden. Visst blev det superfint med den snygga jättestora (det syns inte på bilden men den är typ 90 cm i diameter) takrosetten till.

Där har jag faktiskt ett lite tips. Takrosetter jag hittade när jag letade var ganska dyra, i alla fall de som var lite större och arbetade. Men så av en slump hittade jag Chateau d`Cor där priserna var ungefär 1/2 och faktiskt tom 1/3 av priset på andra ställen. Man får vad man betalar för tänker ni, men hallå, det var exakt samma rosetter i samma material! Jag vet att det var så eftersom jag redan hade beställt en från den dyrare leverantören…

_DSC8864

Det var allt för idag, få se om det blir Lillans rum imorgon då!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma