VACKRA ENKLA TING

 

Jag måste bara få dela med mig av lite fler bilder från Skåne.

På söndagen, innan vi styrde kosan norrut, besökte vi Kajsa på Enkla Ting. En lisa för själen kan man sammanfatta det med. Så vackert, så genomtänkt, så mycket kärlek insprängt i väggarna och marken där ute mitt i den skånska myllan. Det var inte bara en butik, det var en känsla. Ta med ett gäng hypertensiva hjärtpatienter dit ett par timmar så lovar jag att de kan hoppa kvällsdosen av sin blodtrycksmedicin i alla fall den dagen! En affärsidé att spinna vidare på kanske :-)

pagej

_DSC5265

Vill du se fler fina bilder från Enkla Ting kan du kika in hos Mia, hon har ett helt gäng upplagda HÄR.

Ha en fin dag alla och tack för att ni tittar in till mig. Just ja, tänkte bara påminna om Blog Award 2013. Det är gala och prisutdelning nästa vecka och man kan fortfarande rösta om man vill och inte har gjort det tidigare. Klick på länken nedan, logga in via den lilla Facebookknappen på sidan som öppnar sig. Sedan är det bara att klicka på röstaknappen!

RÖSTA HÄR

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma