INGEN VACKER SYN

 

Men det kommer att bli bra!

Jag är övertygad om att det kommer att bli bra, även om det ser ut som, ursäkta uttrycket, skit just nu. Fasade är riktigt illa där an. Flera vändor av dåliga renoveringar med betongputs och annat elände sitter uppe på väggarna. På vissa ställen har bitar ramlat ned och allt är smutsigt och fult.

Men till våren mina vänner, då skall Villa Skogsbrynet återfå sin forna glans och bli vit och fin. Egentligen är det lite fel, för det krävs inga större efterforskningar för att inse att huset en gång i tiden, då det uppfördes, var vaniljgult åt det gula hållet. Ni vet lite sådär kaserngult. Men näe, jag vill inte ha ett gult hus, jag vill ha ett vitt hus och detta har nog varit vitt de senaste 50 åren i alla fall, så vi kör på det.

_DSC5376

Ha en riktigt fin lördag!!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma