LÄTTLAGAD SÖNDAGMIDDAG

 

Vi har kört med Linas matkasse ett par år men pausat under sommaren. Hattigt att passa på leverans och sedan har vi nog lite andra matvanor under sommarmånaderna. Nu funderar jag på att dra igång det igen men kanske skall vi testa någon annan kasse. Det finns en gård utanför stan som levererar och där nästan allt (i alla fall i möjligaste mån) är närproducerat. Innehållet i kassen följer årstiderna och allt är väldigt genomtänkt.

Låter tilltalande tycker jag. Hur gör ni? Har ni några tips?

Hur som haver, så slängde jag och flickorna ihop en våldsamt god pizza här om dagen som jag bara måste få dela med mig av. Jag gillar att laga mat, men vardagsmaten bara måste vara supersnabb och enkel, annars ruttnar jag ur…

Denna pizza var supersnabb och väldans god, kan varmt rekommendera. Dessutom tycker kidsen att det är lite roligt att vara med och hjälpa till!

_DSC5481

Köp hem:

Färdig pizzabotten på rulle, den tunna sorten (ligger redan på smörpapper, toppen)

Tomatsås (jag tog Barillas pastasås med basilika)

Ganska stark salami i tunna skivor som jag skar i remsor

Kalamataoliver utan kärnor

Kronärtskockor inlagda i olja i burk

Grekisk salladsost (precis som feta men mycket mildare och godare om man hittar rätt sort)

Mozzarella (finns en speciell för matlagning)

Ruccola

Tunna skivor färsk tomat

Tunna ringar av charlottenlök

20 minuter i ugnen på 180 graders värme så var det klart!

Riktigt smarrigt blev det!!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

Senaste artiklarna från Härligt Hemma