Startsida / Inlägg

Dejtar Lando Norris en ny supermodell?

av Anna Andersson

Lando Norris laddar för F1 i Shanghai. Med en ny kärlek vid sin sida.

Han uppges dejta supermodellen Magui Corceiro.

F1 i Shanghai
Lando Norris sägs ha en ny kärlek (AP Photo/Denes Erdos) XDMV186

McLarens Lando Norris, 24, var ett av fjolårets utropstecken i Formel 1 och han har inlett säsongen med en pallplats. Totalt ligger han femma i VM, 40 poäng efter ledande Max Verstappen.

Även vid sidan av banan verkar han trivas,han bor i Monaco och under tennistävlingen Monte Carlo Masters tittade han och supermodellen Magui Corceiro, 21, på matchen mellan Stefano Tsitsipas och Casper Ruud. Det skriver tyska Bild.

Enligt tidningen är detta inte första gången de har synts tillsammans, redan i fjol syntes de i hop i Monaco.

– Jag har inte försökt dölja något, jag var bara på en restaurang. Alla får göra vad de vill. Jag vet att många slutsatser dras bara för att man ses med någon. Jag tycker det är löjligt, sa Norris då till The Sun.

– Det verkar som om man inte längre kan träffa någon eller ses med någon utan att genast vara i ett förhållande med dem.

Magui Corceiro
Magui Corceiro har setts tillsammans med Lando Norris (instagram)

Corceiro var tidigare tillsammans med den portugisiska fotbollsspelaren Joao Felix, 24. Han lämnade Benfica för Atlético Madrid 2019, flyttade förra året till FC Chelsea men lånades ut till FC Barcelona.

Paret inledde sin relation 2019 och avslutade det 2023, Norris avslutade sin relation med den portugisiska supermodellen Luisinha Oliveira i fjol.

Oro hos McLaren inför F1 i Kina

Inför F1 i Shanghai ska Lando Norris dock inte ha alltför höga förhoppningar. Enligt teamchef Andrea Stella finns det en risk att stallet får problem med de långsamma kurvorna. Enligt honom handlar årets första sprinthelg om att begränsa skadorna.

– Jag måste säga att Kina är den banan som jag oroar mig mest för nu under den första halvan av säsongen, säger Andrea Stella i en kommentar till motorsporttotal.com.

– Det är så många långsamma kurvor, hårnålar och bilarna lägger mycket tid i långsamma kurva två och tre. Detta är ett problem vi är medvetna om och hittills i år har vi inte lyckats förbättra oss tillräckligt mycket i de långsamma och medelsnabba kurvorna.

Han påpekar att banan är svår och att det är svårt att hitta balansen mellan de snabba kurvorna, som ingången i kurva ett och de långsamma kurvorna som följer därefter.

– Ser vi enbart på banan så får jag huvudvärk, men om man betraktar den från konkurrensperspektivet måste man tänka: Om jag inte gör ett perfekt jobb, men lite bättre än de andra, då kan det vara en stor möjlighet.

F1 i Shanghai

Helgens deltävling avgörs i Kina, på en bana där F1 inte har varit sedan 2019. Det var innan pandemin, under ett helt annat regelverk. Nu får förarna en timmes träning innan det är dags för sprintkval på fredag.

Alla tider inför F1 i Kina.

Hittills har Max Verstappen vunnit tre av fyra lopp. Det fjärde vann Ferraris Carlos Sainz och han är något oroad inför årets första sprint.

Han anser att Red Bull är för bra.

– Jag tror att de kommer att ha en fördel under den första tredjedelen av säsongen, innan vi hinner leverera en eller två uppdateringar som gör det möjligt för oss att kämpa med dem något mer kontinuerligt, citeras Sainz av motorsporttotal.

Han är dock orolig för att det kan vara något för sent för att hindra Verstappen från att vinna ännu ett VM-guld.

– Vi behöver fler tävlingar som i Australien, säger Sainz och syftar på det lopp han och kollegan Charles Leclerc vann dubbelt, samtidigt som Verstappen bröt.

•••

Alpine hade planerat en uppdatering till F1 i Miami, men kommer att implementera den redan till helgens F1 i Shanghai. Uppdateringen kommer dock bara att finnas tillgänglig för en förare, den andra föraren får den i Miami.

Även Haas har en uppdaterad bil. Den går till Kevin Magnussen. Du läser mer om det här. 

 

 • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB