Startsida / Inlägg

Apropå det här med att leva med någon…

av Hannah Widell

Min och Amandas senaste podcast handlar om ju det och väldigt mycket om det praktiska som lätt blir känslomässigt. Vi hänger ut våra män fullständigt så just nu är Gustav och spelar in en egen podd tillsammans med Alex som kommer på fredag. Som ett svar på vår, hur det är att leva med oss. Det ska bli spännande att höra.

När jag var singel mellan min förra relation och den jag har nu hade jag en liten hemlig blogg som handlade om att repa sig efter en skilsmässa och i jakten på den nya stora kärleken. Då skrev jag det här:

När kommer du?

Jag lyssnar på musik och städar min lägenhet. Sorterar tvätt i högar, viker in och gör ordning. Jag torkar av, häller kaustiksoda i badkarsavloppet, det har säkert varit stopp i en vecka nu, funderar på hur miljövänligt det är egentligen men tänker att det finns nog inget annat som kan fräta sönder alla lockar som ligger där samlade. Jag slänger lite gamla grejer ur kylskåpet, hänger in sommarjackor i garderoben och lägger alla flip flops på en hylla. Jag tänker bra, jag bara gör och tycker inte att det är tråkigt. Jag tänker på att när jag levde med min exman så var jag alltid arg när jag städade. Var det för att jag tyckte att han hade stökat ner eller för att det alltid var jag som städade. Jag minns inte längre men jag minns att jag var arg. Jag bäddar rent i min säng. Tankarna för mig till hur det var när den inte bara var min. När jag delade den med någon. När jag puffar till kuddarna på sidan som inte är min känner jag att det är dags att ge bort den sidan till någon. För även om det bara är jag och skruttungen så klart, som har sängen just nu så är inte den sidan min. Den tillhör någon annan. Någon jag inte vet vem det är – ännu. Så när kommer du? Du som ska snusa bredvid mig, inte i bland utan varje natt. Du som ska ha dina gympadojjor i hallen, kläder i garderoben och kommer tycka till om vilka kuddar som ska ligga i soffan och kanske ett byte av någon tapet. Vad vill du ha i kylskåpet, du kanske dricker röd mjölk och hatar kaviar. Vad vet jag? Jag kommer förmodligen tycka att du stökar till, vara lite arg när jag städar. Men jag lovar att älska dig alltid.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
    • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Annika Panas
    • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
    • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
    • Redaktionschef: Karin Schmidt
    • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
    • Org.nr: 556100-1123
    • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
    • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
    • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
    • Telefon växel: 08 725 20 00
    • FÖLJ OSS

    © Aftonbladet Hierta AB