Startsida / Inlägg

Vägen…Dag 4

av Hannah Widell

Så himla kul att det är fler än jag som hoppar på det här Hollywoodaktiga. Jag är ju inte alls expert på det här så tips tas mer än gärna emot. Jag har haft världens stressdag som började med BVC-besök och slutade med med inspelning av Schulman Show. Nog om detta till vad jag har stoppat i mig, hur jag har rört på mig och annat smått och gott.

Attackfas 4/7 

Hur mår jag: Krisen är över och jag känner mig riktigt stabil. Har inte haft några hungerkriser eller fysiska men. Faktum är att jag är superpigg! Halleluja jag har blivit frälst!

Mat: Frukost: Jag har hittat en yoghurt som är toppengod och typ fettfri och är sötat med något säkert livsfarligt sötningsmedel, Arlas Mini Yoghurt. Den med havrekli samma dos som i går. Två ägg, kaffe. Lunch: En näve räkor intogs på restaurang Riche. Mellis: Yoghurt, se ovan.Middag: Värsta kulinariska. Bilden ovan visar följande, två laxbitar täckta med kesella blandat med citronpeppar och dijonsenap som är gjorda i ugn i ca 225 grader. Till det keso och en liten kryddad kesellasås.

Motion: Alltså livspusslet kom och tog mig i dag. Jag har inte gått en meter. Min kille är borta så jag kommer ingenstans. Funderade på att ta fram min kettlebell som står som bokstöd i bokhyllan men bestämde att i morgon kör jag en timma i stället. Det blir toppenbra. En braig sak är att jag har skön träningsvärk från passet i går.

Jag har fått några frågor jag ska försöka svara på men OBS! Jag är inte expert.

Får man dricka vin? Nej det låter inte som en bra idé.  Jag kör helt vitt under attackfasen men när jag går över i nästa fas kommer jag unna mig ett glas eller tre då och då.

Är det farligt att bara äta protein? Nej det är inte farligt. Radiotjejen som åkte in på sjukan är Cissi Wallin och hon körde LCHF alltså protein och supermycket fett. Det kan nog bli lite tufft för de inre organen. I denna ska man ha så lite fett som möjligt. Det är ju också en kort fas så jag hoppas att det är riskfritt. Men för guds skull lyssna på kroppen och avbryt om det känns knasigt.

Hur länge kör du attackfasen? När jag räknar ut hur länge jag ska köra på den engelska gurusajten säger den fem men på de svenska står det sju så jag kör sju. Det kan ju inte skada. En kompis till mig körde tre och gick ner typ allt hon ville på bara det…

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
    • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
    • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
    • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
    • Redaktionschef: Karin Schmidt
    • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
    • Org.nr: 556100-1123
    • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
    • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
    • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
    • Telefon växel: 08 725 20 00
    • FÖLJ OSS

    © Aftonbladet Hierta AB