Startsida / Inlägg

Gårdagens jeansrapport!

av Hannah Widell

Och dagens kan vi väl kalla den. Nu har jag kört det här i cirka tio dagar. Konstigt nog känns det just nu som om jag skulle kunna äta så här för resten av livet. Så till alla er som tänker att ni har för dålig karaktär kan jag glädja er med att det räcker med att ha grym karaktär de tre till fyra första dagarna sen går det av bara farten. Det är lite trist för er att jag rabblar mina matvanor så jag tänker att jag ska bjuda på lite schyssta recept i stället som funkar under både fas 1 och fas 2.

Bra frulle som är nästan som bröd

2 matskedar havrekli

1 matsked linfrö

1 ägg

1 matsked lättkesella

1 tsk bakpulver

Blanda detta i en glasskål som funkar i micron. Micra på fullt ös i tre minuter. Klart! I morse festade jag till det med att sen skära det brödliknande i två, rosta med Philadephiaost 5% och kalkon. Supergott faktiskt!

Ugnsomelett till middag

4 port

6 ägg

lagom mycket minimjölk

Riven ost med låg fetthalt (ett helt paket)

skinka

Tjoffa i hop allt, ner i ugnfast form 200° i cirkus 20 minuter eller tills den är fast. Ät med keso (proteindag) eller smarrig sallad!

När jag vill vara riktigt festlig dricker jag Vitamin Well med Stevia, smakar sött och gott utan socker!

I stället för att bli frestad i mataffären klicka hem grejerna på Mathem.se, det gör jag.

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
    • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Alex Rodriguez och Fred Balke
    • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
    • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
    • Redaktionschef: Karin Schmidt
    • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
    • Org.nr: 556100-1123
    • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
    • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
    • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
    • Telefon växel: 08 725 20 00
    • FÖLJ OSS

    © Aftonbladet Hierta AB