Startsida / Inlägg

Kräksjuka…

av Hannah Widell

Min älskade lilla Wilmis har kräkts hela natten. Så jag har ägnat morgonen åt att sanera lägenheten med klorin och tvättmaskinen går på högvarv. Nu sover hon och känner mig typ bakis av de tre timmarnas sömn jag lyckades få. Nu längtar jag så hårt tills vi har flyttat livet till Gotland, pausar lite från förskolan och alla baskilusker och börjar om i höst med kropparna fulla av somriga vitaminer.

Ska försöka vila lite nu när hon ändå sover. Vi hörs snart när mitt tillstånd är lite mer glamoröst.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
  • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB