Startsida / Inlägg

Mitt liv som mullig modell

av Hannah Widell

Jag började min karriär som 16-åring på Vecko Revyn. Min titel var modeassistent men redan första veckan kom Amelia Adamo förbi mitt skrivbord och undrade om jag hade lust att vara med i ett modereportage. Hon skulle göra det första svenska modejobbet med mulliga modeller. Bilderna från det är de när jag är med olika hundar. Det blev så lyckat så efter det rullade allt bara på. I varje intervju jag gör får jag alltid frågor om det här. Jag brukar säga att det är det viktigaste jobbet jag har haft i mitt liv då jag fick möjligheten att vara ett annat ideal för tjejer. Jag brukar också berätta att jag kanske som sextonåring inte riktigt kunde ta vara på det jag gjorde. Jag har fått en hel del kommentarer om att visa bilder från den tiden.  Här kommer ett litet axplock från min modellbok. Observera att en väldigt ung Amanda och vår lillasyster Amelia också är med på några av bilderna.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Sebastian Laneby, Lina Thorén, Aleksandra Wojcik
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB