Startsida / Inlägg

En vecka kvar

av Hannah Widell

Jag är helt slut. Vi gjorde sommarens utgång i fredags. Visby by night. Wisby Strand bjöd på ett hejdundrande galej. Jag dansade som en galning, gjorde en praktvurpa och tjoade mig hes. Alltså den där praktvurpan var en riktig höjdare. På denna middag ingick det liksom att alla stog på sina stolar och dansade. Vårt bort var längst ut i lokalen. Jag dansar på stolen, vacklar till ska ta stöd mot väggen bakom. Om det ändå hade varit en vägg, det var ett draperi. Så jag föll handlöst från stol, in i draperiet över en massa högtalare. Folk kom fram och frågade oroligt om jag hade slagit ihjäl mig. Jag låg där skrattande och kom undan med tre små blåmärken på armen.

Jag tänker. Om jag hade gjort samma vurpa helt nykter i mitt kök till exempel ja, men då hade jag säkert fått ett flertal benbrott.

Nog om denna fadäs. Det var kul men herre gud vad det tar på krafterna. Nu har jag en vecka kvar innan vi börjar stormjobba. Augusti är fullbokad. Nästa vecka startar vi inspelningen av ”På middag hos Hannah & Amanda”! Så jag tänker att jag ska ägna den här veckan till att boosta inför hösten. Äta bra, sova mycket och träna varje dag. Jag kickstartar denna i dag. Ge mig alla era tips på välgörande grejer. Utrensande shots, vitaminer och annat som kommer göra att augusti går som en dans.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB