Startsida / Inlägg

Göra klart sommaren

av Hannah Widell

Jag är ledsen för mitt dåliga bloggande. Jag var tvungen att göra klart sommaren med mina nära och kära. Vi har de senaste dagarna ätit middagar, hängt på stränderna och bara varit. Så himla skönt.

I dag har Gustav och Wilma åkt till stan och jag är löjligt skör av att vara utan min bebis som nu ju är ganska så stor. I morgon åker Rosa och sen börjar allvaret. Vi smygstartar med att spela in nya avsnitt av ”På middag av Hannah & Amanda” här hos oss på Gotland. Det ska bli riktigt roligt. Men en helomvändning när vårt team dundrar in här måndag morgon. Nu ska jag laga pasta pesto, ta en powerwalk med vår bästa Mikaela (vår produktionschef) som redan har anlänt. Ett kvällsdopp i kalkstensbrott.

Vad gör ni?

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB