Startsida / Inlägg

Gott nytt år!

av Hannah Widell

I morgon börjar jag om. Jag ska nu sluta tjata om denna sommar och omfamna hösten (eller sensommaren), framför allt ska jag ta emot denna hösttermin som står inför mig. Nytt läsår, nytt bänkpapper eller som jag jobbar nystarten så här i vuxen ålder ny frissa, ny kalender… Det är lite knasigt eftersom vi startar jobbveckan här på Gotland. Funderar starkt på att lämna alla tramsiga kläder här på ön så att jag är tvungen att skaffa den där välkombinerade garderoben. Att äntligen gå efter mitt egna tips att köpa färre, lite dyrare kläder i bättre kvalité. Den nya frissen kommer att komma på plats nästa vecka. Ytligheterna är mitt sätt att sätta en ram för hösten. Ge den konturer för mig att verka inom. Känna mig trygg och kunna sväva ut. Sån är jag. Nu kör vi. Älskar att det börjar om nu!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB