Startsida / Inlägg

Planering är lika med frihet

av Hannah Widell

Jag har haft sex möten i dag. Jag känner mig helt matt i hjärnan. Jag vill ha semester. Jag har redan tappat känslan av helgens ljuvliga weekendtrip till Gotland där jag och Bankis var på det finaste bröllopet. Jag vill stanna tiden. Utöka dygnet med ett par timmar och helgen med en dag.

För det mesta gillar jag att vara högpresterande. Bra stress håller mig i gång och min hjärna skarp. Men det funkar bara om balansen är fulländad. Sen vi kom hem från Gotland har det inte varit någon jämvikt alls.

Jag läste i morse att Blondinbella åter igen skär ner på sina verksamheter. Hon säljer sin del i Egoboost. Jag tycker att hon gör helt rätt. Det kanske låter trist men man måste inse sina begränsningar och då talar jag inte om vad man kan utan vad man orkar för att må bra. För mår man inte bra spelar det ingen roll vad man kan.

Fram till torsdag har jag en agenda som är fullproppad rolig men fruktansvärt överbelastad. Just nu bokar jag av så mycket jag kan. Det blir ingen Kristallengala för mig i morgon. Jag håller mig till det jag måste. Sen ska jag se över min agenda. Proffsboka den så att livspusslet hållet. Boka in allt från jobb, till familjgrejer och egentid. Annars blir det inget. En väl planerad agenda är nyckeln till balans och välmående. I alla fall för mig. Det ger mig ramar för mitt liv. Det ger mig frihet.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB