Startsida / Inlägg

Ultimata spellistan!

av Hannah Widell

Är först på kontoret denna morgon. Startade dagen med att koka riktigt gott kaffe och lyssna på Halo med Beyoncé. Jag gör olika spellistor på Spotify som heter höst 2012, sommar 2010 osv det roliga är bara att de innehåller typ samma låtar. Någon ny kanske får vara med. Jag är sen när det gäller nya härliga låtar. Jag gillar finstämt, gärna piano. Om jag verkligen ska säga en låt (jag vet att jag är som alla andra) så älskar jag ”Someone like you” med Adele. Det ska vara fina texter. Det ska vara låtar att spela minst 100 gånger, skapa minnen till och käslor. Kan inte ni hjälpa mig med min spellista som kommer heta Senhöst 2012. Är inte det roligt! Den ultimata spellistan! Vad ska den innehålla? När den är klar ska ni alla få den här.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB