Startsida / Inlägg

Helgens rätt!

av Hannah Widell

Jag kan verkligen gå i gång på en maträtt och tänka på hela veckan hur jag ska laga den. Det kan vara nåt jag aldrig gjort. Jag liksom ger mig på något och lär mig. Nu har jag helt snöat in på bilden ovan som är ett utriv från Oprah´s tidning. Det är pilgrimsmusslor med potatis och rotsellerimos. Nu har jag i mina egna matlagningsdrömmar utvecklat denna rätt lite och tänker att jag i helgen ska ge mig på att laga ett mos av blomkål och kronärtskocka och till det då pilgrimsmusslor. Kan tänka mig en grönsallad till. Återkommer med resultat.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB