Startsida / Inlägg

Krisen är över

av Hannah Widell

Halsflussen börjar ge med sig. Jag vet att man ska vara försiktig med antibiotikan men tack gode gud för den i bland. Vi har firat Bankis med frukost på sängen. Ska alldeles strax ringa min egen pappa. Dricker kaffe och läser Jamie Olivers julalster. Älskar Jamie. Har lyssnat på några P3 dokumentärer, sett en tråkig film och Freud och Jung och läst DN från pärm till pärm. Känner att livet är härligt och viktigt. Veckan jag har framför mig är  hektisk och rolig. Mycket tidningsmakeri. Så dagen kommer ägnas åt noggrann planering, jag ska försöka vara så stilla jag bara kan, dricka massor med te, vitaminchocka kroppen och se till att jag blir hel igen.

Alla pappor, Grattis till att ni har fått fantastiska barn och vara till för!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB