Startsida / Inlägg

Bada bort veckan

av Hannah Widell

Äntligen fredag. Jag älskar fredagar så fruktansvärt mycket nuförtiden. Det är en sån fröjd att få komma hem och bara hänga med familjen. Myset alltså. Den här veckan har varit superkul och superhektisk. Ni kommer snart få se resultatet av en del från veckan. Vi plåtade ju som sagt omslag till det nya numret som kommer i början av december, gjorde en spännande intervju och lite annat smått och gott. I dag har jag suttit i juryn i tävlingen ”Årets bak och dessertmästare”. Har aldrig ätit så mycket sött på en gång i hela livet.

Nu har jag precis badat. Var tvungen att bada bort veckan och samla mig lite. Så skönt. Tvättade håret och piffade mig med mina nya grejer från Steve på You. Han gör också våra hår när vi gör bilder till tidningen.

Shampoo, balsam och saltvattenspray är just nu mitt hårfix.

Nu ska jag ägna resten av helgen åt min familj och vänner. Jag vet att jag låter som en klyschig facebook-uppdatering men det struntar jag i.

Puss alla fina!

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB